Welkom

Welkom op de portfolio site van Sven Bouman. Door links of rechts op het scherm te klikken kunt u navigeren door de website. Zoekt u contact met Sven Bouman ? Klik dan op “contact”.

Nova Font

Voor een project voor het vak typografie moesten we onze eigen font ontwerpen en ik heb mijn font Nova genoemd. Mijn font is namelijk een futuristisch font en daarom heet het Nova.

Logo Naam

Voor het vak typografie moesten we met de eerste letter van je voornaam en de eerste letter van je achternaam een logo maken, zodat je die bijvoorbeeld kan gebruiken voor je portfolio

Schoen Poster

Voor het vak typografie moesten we 4 verschillende posters voor een schoen ontwerpen met vier verschillende lettertypes, zodat je kan zien dat een lettertype op een poster sfeer bepalend is

Spread Design

Voor het vak typografie moesten we 2 verschillende spreads maken over een bestemming

Poster Panama City

Voor het vak beroep moest je een poster maken over een bepaalde reisbestemming voor het bedrijf ING. Je moest de poster opleuken met zelf gemaakte illustraties.

SportWatchApp

Voor het vak interaction design moesten we een sport app ontwerpen voor de Apple Watch. Je was bij het ontwerpen vrij in de vormgeving, maar toch heb ik mij een beetje aan het apple ontwerp gehouden.

Neighbours

Voor het vak interaction design moesten we buurt webapplicatie maken waar je kon posten dat je bijvoorbeeld op vakantie ben of dat je graag gereedschap wil lenen van je buurman. Het grootste doel van de webapplicatie was dat hij responsive was.

Happy Italy App

Voor het vak interaction design moesten we een app ontwerpen voor het restaurant Happy Italy. De bedoeling van de app was dat je kon aanmelden en daardoor speciale aanbiedingen kon krijgen en hoe vaker je bij happy Italy komt hoe meer korting.

Adobe Creative Jam

Adobe creative jam is een exclusieve wedstijd voor allerei soorten ontwerpers. Ik heb samen met mijn klasgenoot deelgenomen aan de UX design, waar je in 3 uur een app met het thema moest ontwerpen.

Flamingo Note

Voor het vak interaction design moesten we een web app maken waar je doormiddel van een forum tekst in een database kon plaatsen en ook weer moest weergeven op je website